Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Η Γεωργία Κατσούδα γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι γλωσσολόγος, ερευνήτρια Β΄ βαθμίδας στο Κέντρον Ερεύνης των Νεοελληνικών Διαλέκτων και Ιδιωμάτων (ΚΕΝΔΙ-ΙΛΝΕ) της Ακαδημίας Αθηνών. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ και εκπόνησε  με υποτροφία του ΙΚΥ τη διατριβή της στην ίδια σχολή. Συνεργάστηκε με τον επιβλέποντα καθηγητής της κ. Γ. Μπαμπινιώτη στην σύνταξη του έργου Λεξικό για το Σχολείο και το Γραφείο (2004, Κέντρο Λεξικολογίας), ενώ εξέδωσε το 2007 και τη διδακτορική της διατριβή (Βιβλιοθήκη της Σοφίας Σαριπόλου, ΕΚΠΑ).
Έχει εκδώσει πολλά άρθρα για τη Μορφολογία, τη Διαλεκτολογία και τη Λεξικογραφία. Έχει εκδώσει τέσσερα έργα στις εκδόσεις Άγκυρα:  (2007) Σύγχρονη Πρακτική γραμματικής τσέπης. Αθήνα: Άγκυρα (11 εκδόσεις) (εγκεκριμένο βιβλίο από το Υπουργείο Παιδεία και Πολιτισμού της Κύπρου) (2008) Σύγχρονο Πρακτικό συντακτικό τσέπης. Αθήνα: Άγκυρα (5 εκδόσεις) (εγκεκριμένο βιβλίο από το Υπουργείο Παιδεία και Πολιτισμού της Κύπρου), (2009) Σύγχρονο Πρακτικό Εγχειρίδιο Ασκήσεων. Αθήνα: Άγκυρα (εγκεκριμένο βιβλίο από το Υπουργείο Παιδεία και Πολιτισμού της Κύπρου) (2011) Λύνω και Μαθαίνω συντακτικό (από τη θεωρία του ν.ε. συντακτικού στην πράξη). Πρόσφατα εξέδωσε τις Όψεις της Νεολογίας: Σύμφυρση και Επανετυμολόγηση (2013, Πατάκης), ενώ σε λίγες μέρες θα εκδοθεί το τελευταίο της έργο  Πιπέρι στο στόμα: Όψεις των λέξεων-ταμπού στη Νέα Ελληνική (2015, Καλλιγράφος).

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-15%
12,50€ 10,62€
Το παρόν βιβλίο ασκήσεων αποτελεί ένα εγχειρίδιο που συμπληρώνει το Σύγχρονο Πρακτικό Συντακτικό τσέπης και βοηθά στην εμπέδωση της διδαχθείσας συντακτικής ύλης.  Η συστηματικότητα του παρόντο..
-10%
12,50€ 11,25€
        Η ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ… συνδυάζει τις αρχές της σχολικής Γραμματικής με τα πορίσματα των σύγχρονων επιστημονικών γραμματικών φ..
SOLD OUT Σύγχρονο Πρακτικό Ασκησιολόγιο για τη Νεοελληνική Γλώσσα
-20%
12,50€ 10,00€
 Tο παρόν βιβλίο ασκήσεων αποτελεί ένα εγχειρίδιο που συμπληρώνει τη Σύγχρονη Πρακτική Γραμματική τσέπης και βοηθά στην εμπέδωση της διδαχθείσας γραμματικής ύλης.  Πρόκειται για ένα συστη..
-15%
12,50€ 10,62€
Το παρόν εγχειρίδιο συντακτικού αποτελεί ένα μικρό, πρακτικό αλλά και πλήρες συντακτικό που απευθύνεται:  - σε μαθητές,  - σε σπουδαστές  - και σε κάθε άνθρωπο που ασχολείται με τη..
-20%
12,50€ 10,00€
Με πίνακες, εύχρηστο ευρετήριο, παρατηρήσεις. Συνδυάζει τις αρχές της σχολικής γραμματικής με τα πορίσματα των σύγχρονων επιστημονικών γραμματικών. Για το μαθητή, το φοιτητή, τον εκπαιδευτικό και κ..
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ