Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Η Μαίρη Γιαννάκου - Πολύδωρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Παιανία. Είναι απόφοιτος της Αρσακείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ψυχικού και υπηρετεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ασκώντας το λειτούργημα της δασκάλας. Είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών κι έχει διακριθεί κατ' επανάληψη με το πρώτο βραβείο διηγήματος σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Κείμενά της έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικές εφημερίδες και περιοδικά. Έχει εκδώσει μια ποιητική συλλογή με τον τίτλο "Ακροβασία" (1944) και μια συλλογή χρονογραφημάτων και διηγημάτων με τον τίτλο "Συνέβησαν... συμβαίνουν" (1996).

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
SOLD OUT Ο κρυμμένος θησαυρός
-10.1%
8,65€ 7,78€
Δεκαετία του 1960-1970. Σε κάποια παραλιακή κωμόπολη της Πελοποννήσου ζουν τρία παιδιά με ειδικές ανάγκες, ο Αλέξανδρος, η Αγγελική και ο Μιχάλης. Ο πόνος που δοκιμάζουν καθημερινά από την απόρριψη κα..
SOLD OUT Ό,τι αγάπησα
-10%
3,50€ 3,15€
Η κυρία Μάρω και ο κύριος Παύλος φιλοξενούν συχνά τα εγγόνια τους. Εκείνα πάντα περνούν όμορφα και λατρεύουν τα παραμύθια της γιαγιάς. Σε μια τέτοια πενθήμερη διαμονή στο σπίτι της γιαγιάς και του παπ..
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ