Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Ο Peter Lerangis είναι συγγραφέας περισσότερων από 160 βιβλίων, τα οποία έχουν πουλήσει σχεδόν πέντε εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 27 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και βιβλία της σειράς τα 39 στοιχεία.

Απόφοιτος του Χάρβαρντ με πτυχίο στη βιοχημεία, ο Peter μετά το κολλέγιο έγινε στο ένα Broadway ηθοποιός. Έχει τρέξει σε έναν μαραθώνιο και έχει πάει για  αναρρίχηση κατά τη διάρκεια ενός σεισμού. Ζει στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους.

www.peterlerangis.com

 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-35%
12,90€ 8,38€
ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ένας κανόνας μόνο υπάρχει στον αγώνα για τα 39 στοιχεία, που είναι κρυμμένα σε διάφορες γωνιές του κόσμου: ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Μα όταν το κυνήγι οδηγεί τη δεκατετράχρονη Έι..
-35%
13,90€ 9,03€
ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Το κυνήγι των 39 στοιχείων, που θα εξασφαλίσει στον νικητή απερίγραπτη και αφάνταστη δύναμη, έχει κουράσει πολύ τη δεκατετράχρονη Έιμι και τον αδερφό της, Νταν. Μόλις είδα..
-35%
12,90€ 8,38€
Μια Ζωή Κινδυνεύει… Όταν επτά μέλη της οικογένειάς του έπεσαν στα χέρια των Βέσπερ, ο δεκατριάχρονος Νταν Κέιχιλ συνειδητοποίησε πως είχε έρθει η ώρα να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ήξερε..
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ