Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Ο Γιώργος Α. Χριστοδούλου γεννήθηκε στο Βέλο της Κορινθίας. Δημοσιογράφος, κριτικός θεάτρου και θεατρικός συγγραφέας, εργάσθηκε κατ' αρχήν στην ΕΡΤ και στη συνέχεια, στο ραδιόφωνο, σε εφημερίδες και περιοδικά. 
Έχει δημοσιεύσει τα έργα: "Ο γλύπτης και η κοιμωμένη του", εκδόσεις Σαββάλας, "Ο λόφος της Ειρήνης" (Βραβείο Ουνέσκο), εκδόσεις Κέδρος, "Ορατός κύκλος", ποιήματα, εκδόσεις "Αγγελάκη", "Ιστορίας λόγος", ιστορικό δοκίμιο, εκδόσεις Αρχέτυπο, "Το δάκρυ της Τζοκόντα", εκδόσεις Άγκυρα.
Επίσης, έχει γράψει τα θεατρικά έργα: "Η γυναίκα ανεμώνη", "Ξανθίππη, η γυναίκα του Σωκράτη", "Ο Γλάρος και το Αηδόνι", και "Γιαννούλης Χαλεπάς: Η κοιμωμένη μου". (Β΄ Βραβείο Κρατικού Θεάτρου) και "Ομφάλιος Λώρος". Τα δύο τελευταία θεατρικά έργα παίζονται το χειμώνα 2011-2012 σε αθηναϊκές σκηνές. 
Τα τελευταία χρόνια δίνει διαλέξεις σε Πανεπιστήμια των Η.Π.Α., με θέματα κοινωνικοπολιτικού αλλά και φιλοσοφικού περιεχομένου.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-10%
11,30€ 10,17€
Η δίκη του αιώνα γίνεται στο ψυγείο! Κατηγορούμενη είναι η χαλασμένη Φέτα, που με τη συμπεριφορά της προκάλεσε στομαχική διαταραχή στον λαίμαργο Ορέστη όταν την έφαγε. Όμως, είναι αυτή όλη η αλήθεια; ..
SOLD OUT Το δάκρυ της Τζοκόντα
-10%
10,00€ 9,00€
Μια βαθιά συγκινητική ιστορία, που στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα και καταστάσεις, μεταξύ ενός ανθρώπου κι ενός σκυλιού, που σηματοδοτεί την αρχέγονη αλλά και αιώνια σχέση τους. ..
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ