Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Η Άννα Πολέντα Αποστολάκη ασχολείται με την συντήρηση έργων τέχνης από το 1981 και με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Εργάστηκε στο εργαστήριο συντήρησης της 13ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων από το 1983 μέχρι το 1986. Από το1986 μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνη του εργαστηρίου συντήρησης κεραμικών στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και πανελλαδικές συναντήσεις συντηρητών Αρχαιοτήτων, σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια που διοργάνωσε στο Ρέθυμνο το Παιδαγωγικό τμήμα Προσχολικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και η Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής. Από το 1989, εκπαιδεύει σπουδαστές, σχετικά με θέματα συντήρησης κεραμικής μέσω των προγραμμάτων του Κέντρου Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Επίσης, συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα των σχολείων Προσχολικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
SOLD OUT Learn about the Olympic Games From antiquity to the present / Μαθαίνω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα
-30.4%
9,92€ 6,90€
Learn about the Olympic games from antiquity to the present day is a book of exercises for children of 7 years and above, which has the dual aim of entertaining and informing them about the Plympic Ga..
-15.1%
6,50€ 5,52€
Ένα βιβλίο για τις διακοπές των παιδιών που έχουν τελειώσει το νηπιαγωγείο με διαθεματικές ασκήσεις και πολλές δραστηριότητες που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και θα οξύνουν την κρίση τους. Μέσα α..
SOLD OUT Συντροφιά µε τις 4 Εποχές
-15%
10,95€ 9,31€
Παρεούλα με τη Φυλλορρόη, τον Χιονούλη, τη Χρυσαλίδα και τον Ηλίανθο τα παιδιά θα γνωρίσουν τις εποχές, τους μήνες, τις γιορτινές ημέρες και ημέρες αφιερώματα με έναν τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό. ..
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ