Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Ο Τζον Πάτρικ Γκριν είναι άνθρωπος και το ανθρώπινο επάγγελμά του είναι να φτιάχνει βιβλία με ήρωες ζώα που κάνουν ανθρώπινα επαγγέλματα, όπως o Hippopotamister,
η σειρά βιβλίων Kitten Construction Company  και τώρα οι InvestiGators. O Τζον Πάτρικ Γκριν δεν ασχολείται μόνο με τη συγγραφή ιστοριών που έχουν κεντρικούς ήρωες ζώα και κάνουν ανθρώπινα επαγγέλματα.
Έχει επίσης εικονογραφήσει και συνδημιουργήσει τη σειρά κόμικς «Teen Boat» με τον συγγραφέα Ντέιν Ρόμαν. Ο Τζον μένει στο Μπρούκλιν σε ένα διαμέρισμα, όπου δεν επιτρέπονται ζώα, εκτός από εκείνα που ζουν στη φαντασία του.

 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-10%
15,90€ 14,31€
  ​Η νέα ξεκαρδιστική σειρά Graphic Novel του John Patrick Green με το σούπερ κατασκοπευτικό δίδυμο, τους InvestiGators, που καθώς ταξιδεύουν στους υπονόμους πολεμούν τις δυνάμεις του κακο..
-10%
15,90€ 14,31€
Οι μυστικοί πράκτορες  ΜΑΝΓΚΟ και ΜΠΡΑΣ που αγαπούν τους υπονόμους βυθίζονται σε ένα νέο μυστήριο—και σε ένα ΜΕΓΑΛΟ χάος—στο ξεκαρδιστικό graphic novel του Τζον Πάτρικ Γκριν, γεμάτο περιπέτειες, ..
-10%
15,90€ 14,31€
Στο επόμενο μυστήριο, της ξεκαρδιστικής σειράς περιπετειών του Τζον Πάτρικ Γκριν, Investigators, οι Σούπερ Πράκτορες, Μάνγκο και Μπρας, φοράνε το καλύτερο Γ.ΗΛ.Ε.Κ.Ο. του..
ΝΕΟ -10%
15,90€ 14,31€
Οι μυστικοί πράκτορες Μάνγκο και Μπρας –γνωστοί για την αδυναμία τους στους υπονόμους– αγωνίζονται για το ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ, ζώντας συναρπαστικές περιπέτειες που θα ενθουσιάσουν τους αναγνώστες!   ..
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ