Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

 

Ο Κρίστης Κουπάτος γεννήθηκε στην Κύπρο το 1976.

Το 1996 φεύγει για το Λονδίνο για σπουδές στα οικονομικά στο University College London (UCL), όπου ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα στο Gwenethe Welshe Studio of

Ballroom & Latin Dance και συμμετέχει σε πανεπιστημιακούς διαγωνισμούς σε όλη τη Βρετανία με την ομάδα Latin του University of London, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις.

Το 1999 με το που παίρνει το πτυχίο του ξεκινά σπουδές στο μουσικό θέατρο στο Laine Theatre Arts. Φοιτητής ακόμα λαμβάνει μέρος σαν χορευτής σε δύο Χριστουγεννιάτικα shows του ITV και στις παραστάσεις: “Dick Whittington” (2001) στο Εδιμβούργο της Σκοτίας

και “Fast Track” (2001) και “That’ s The Way I Like It” (2002) στο Έψομ στην κομητεία του Σάρεϊ, σε χορογραφίες των: Barbara Evans, Gerry Zuccarello, Tudor Davies και Dollie Henry. Το 2002 λίγο πριν την ολοκλήρωση των σπουδών του παίρνει το I.S.T.D. Teaching Associate in Modern Dance και αποσπά το 1ο βραβείο χορογραφίας “LTA Prelims” που του απονεμήθηκε από τη Ruthie Henshall.

Το 2002 μετά την αποφοίτησή του μετακομίζει στην Ελλάδα, όπου αρχίζει να δουλεύει σαν χορευτής σε τηλεοπτικά shows (Fame Story in Concert, Dream Show, X-Factor, Mad Awards, Εθνικά Καλλιστεία, Εθνικοί Τελικοί Γιουροβίζιον κ.α.) και νυχτερινά μαγαζιά.  Έχει συνεργαστεί με πολλούς χορογράφους μεταξύ των οποίων: Φωκάς Ευαγγελινός, Δημήτρης Παπάζογλου και Gary Mardon, και τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Σάκη Ρουβά,  Έλλη Κοκκίνου, Πέγκυ Ζήνα κ.α., ενώ έχει λάβει μέρος σε μουσικές παραστάσεις με τους: Γιώργο Νταλάρα, Μαρινέλλα, Φωτεινή Δάρρα και Τάκη Ζαχαράτο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-10%
100,00€ 90,00€
Η πλήρης ταινιοθήκη του κινηματογραφικού οργανισμού “Καραγιάννης - Καρατζόπουλος” “Το Πιο Λαμπρό Αρχείο” του Κρίστη Κουπάτου είναι ένα πολυτελές λεύκωμα (coffee table book) αφιερωμένο στην ιστορία,..
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ