Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Η Ντίνα Πετροπούλου είναι ψυχολόγος. Κάτοχος D.E.A Ψυχολογίας της Εκπαίδευσης, της Ανάπτυξης και της Πρόσληψης των Γνώσεων, από το Πανεπιστήμιο Paris V, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Σορβόννη. Με εξειδίκευση στην Λογικο-μαθηματική αγωγή από το Κέντρο Ψυχολογικών Ερευνών και Πρωτοπορίας, Παρίσι. Εργάστηκε στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών της Γαλλίας CNRS στον τομέα της εκπαίδευσης παιδιών υπό νοσοκομειακή περίθαλψη υπό την διεύθυνση του Gerard Vergnaud. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου της Rouen υπό την διεύθυνση του Daniel Mellier. Με τη λογοπεδικό Βίκυ Τσάγκα δημιούργησαν ομάδα αντιμετώπισης της σχολικής αποτυχίας στον Δήμο Ν.Ψυχικού. Από το 1992 έχει ασχοληθεί συστηματικά με την δομή της οικογένειας και την υποστήριξη της σχέσης παιδιού-γονέα. Έχει αρθογραφήσει στην Γαλλία και την Ελλάδα και έλαβε μέρος στην συλλογική έκδοση «Oικογένεια σε κρίση»,εκδόσεις Ακρίτας, 2009, με το θέμα «η αποδυνάμωση του πατρικού προτύπου μετά το διαζύγιο» σελ. 269-286. 

Η Μαριλού Λαμπροπούλου είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Με εξειδίκευση στην Ψυχομετρία ,στην Συμβουλευτική και την Αποκατάσταση Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών από την ΕΨΥΠΕ. Επιμόρφωση στην Ψυχοπαθολογία του Παιδιού και του Εφήβου και στην Ψυχιατρική της Εφηβείας. Με ιδιαίτερη πείρα στην οργάνωση, παρακολούθηση και αντιμετώπιση περιστατικών παιδιών με σοβαρά προβλήματα  στη σχέση τους με τους γονείς και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών. Αντιμετώπιση και φροντίδα  μέσα στους χώρους φιλοξενίας. Είχε τη ευθύνη σχολής γονέων ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Με την Ντίνα Πετροπούλου έχουν δημιουρ-γήσει ομάδες εργασίας γονέων με στόχο την γονεϊκή επιμόρφωση σε θέματα σχέσεων γονέων παιδιών, σχολικής προσαρμογής και επιτυχίας, ανάπτυξης της προσωπικότητας και υποστήριξης της γονεϊκής ευθύνης. 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Σύμφωνα με 1 αξιολογήσεις.
-20.1%
10,90€ 8,71€
Ο πατέρας του Κ., ο Μιχάλης, ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου τρομοκρατημένος από την εσωτερική βιαιότητα που του ξυπνά η μελέτη του παιδιού του. Νιώθει συντετριμμένος αναγνωρίζοντας την αυστηρότητά ..
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ