Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Ο Δημήτρης Τάντηρας γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς Μικρασιάτες. Σε ηλικία οχτώ χρόνων άρχισε μαθήματα πιάνου, αλλά πολύ γρήγορα στράφηκε προς την ελαφρά μουσική. Επαγγελματίας μουσικός έγινε αργότερα, αφού πρώτα σπούδασε υφαντουργός. Ως επαγγελματίας μουσικός σχημάτισε την πρώτη του ορχήστρα χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο και έτσι γεννήθηκε ο μαέστρος Δημήτρης Νήρας. Παράλληλα, συνέχισε τις σπουδές του στο Ελληνικό Ωδείο, όπου τελειώνοντας εργάστηκε σ' αυτό επί πολλά χρόνια ως καθηγητής ανώτερων θεωρητικών. Ως συνθέτης δισκογράφησε τραγούδια. Έγραψε μουσική για κινηματογράφο και θέατρο, καθώς και μια σειρά έργων σύγχρονης μουσικής για μικρά και μεγάλα σύνολα.
Επίσης έγραψε και παρουσίασε για αρκετό χρονικό διάστημα εκπομπές στο ραδιόφωνο, Spice FM. "Ραντεβού με το χτες", "Καφεδάκι στο μπαλκόνι του κόσμου" και άλλες.
Στον χώρο της λογοτεχνίας εμφανίζεται το 1987 με το μυθιστόρημα "Πίσω απ' τα γυάλινα τείχη" εκδόσεις Θεωρία και ακολουθούν το 1999 το "Χαμόγελο του καλοκαιριού" και το "Ακριβώς παρά πέντε" από τις εκδόσεις Εντός.
Ο Δημήτρης Τάντηρας (Νήρας) σήμερα εργάζεται ως καθηγητής ανώτερων θεωρητικών και ενοργάνωσης στο ωδείο "Μουσικοί ορίζοντες" και στο ωδείο "Αττικής".

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
Δεν υπάρχουν κατασκευαστές για εμφάνιση.
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ