Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Βραβεύσεις

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Το 2004 ο Δήμος Αθηναίων απένειμε στον εκδοτικό  οίκο Τιμητικό Βραβείο για την πλούσια και μακρόχρονη προσφορά του στην πολιτιστική ζωή της χώρας μας. Επίσης, Τιμητική διάκριση του απένειμε το 1998 το υπουργείο Πολιτισμού, για την προώθηση και διάδοση του βιβλίου και την δημιουργία νέων αναγνωστών. Πλήθος βιβλίων του εκδοτικού οίκου έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας.

Α’ βραβείο της εταιρείας Χριστιανικών Γραμμάτων για το βιβλίο: «Χριστουγεννιάτικα Διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη», απόδοση της Καίτης Χιωτέλλη.

Κρατικό βραβείο για το βιβλίο: «Πηνελόπη Δέλτα  - Η ζωή της σαν παραμύθι», βιογραφία, συγγραφέας Νένας Κοκκινάκη, εικονογράφηση Δήμητρα Ψυχογιού.

Κρατικό Βραβείο Νεανικής Λογοτεχνίας της Κύπρου για το βιβλίο «Η απαγωγή του Γκάπι», μυθιστόρημα για παιδιά, συγγραφέας Γιόλα Δαμιανού-Παπαδοπούλου

Υποψήφιο για το Βραβείο Χρονικού-Μαρτυρίας: Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2007: «Νίκος Μαμαγκάκης, Μουσική ακούω, ζωή καταλαβαίνω», βιογραφία, από τον συγγραφέα – δημοσιογράφο Πάνο Χρυσοστόμου.

Βραβείο Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου: «Ο Βασιλιάς των Ονείρων», παραμύθι, συγγραφέας Ευδοκία Σκορδαλά-Κακατσάκη, εικονογράφηση Λιάνα Δενεζάκη.

Υποψήφιο για κρατικό βραβείο (sort list) για την εικονογράφηση: «Ο Λυκούργος και το δίχτυ της αγάπης», συγγραφέας Ευδοκία Σκορδαλά-Κακατσάκη, εικονογράφηση Ελίζα Βαβούρη.Υποψήφιο για κρατικό βραβείο λογοτεχνίας: «Σωκράτης», συγγραφέας Νένα Κοκκινάκη.

Έπαινος Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός και υποψήφιο (sort list) για το Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας του υπουργείου Πολιτισμού: «Με λένε Ελπίδα», μυθιστόρημα για παιδιά, συγγραφέας Ευδοκία Σκορδαλά-Κακατσάκη, εικονογράφηση Εύα Καραντινού.

Υποψήφιο για τα Λογοτεχνικά Βραβεία Διαβάζω 2010 για το βραβείο ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Ο άλλος μου εαυτός», συγγραφέας Ιεροπούλου Εύα, εικονογράφηση Ιούλιου Μαρουλάκη.

Υποψήφιο για τα Λογοτεχνικά Βραβεία Διαβάζω 2010 για το βραβείο ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ: «Ο χαρταετός της Σμύρνης», συγγραφέας Μάνος Κοντολέων.

Βραβείο Εστίας Νέας Σμύρνης: «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» συγγραφέας Θεοδώρα Λούφα-Τζοάννου.

Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ