Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

B2B

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock

 

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Εφόσον διατηρείτε επαγγελματικό ΑΦΜ μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας στο e-shop μας με επιπλέον εκπτώσεις.

Αρχικά δημιουργήστε έναν λογαριασμό κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο  «Ο Λογαριασμός μου», «ΝΕΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ» για να μεταφερθείτε στη δημιουργία λογαριασμού.

Επιλέξτε από την ομάδα πελατών "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ".

Τα στοιχεία της εγγραφής σας θα πρέπει να συμφωνούν με τα στοιχεία που υπάρχουν ήδη στο σύστημα μας. Στην περίπτωση που είστε νέος πελάτης πραγματοποιείται έλεγχος στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών

Η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας γίνεται μετά από έγκριση, εντός 24 ωρών, εφόσον γίνει επαλήθευση της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Θα λάβετε email με την έγκρισή μας, οπότε και θα μπορείτε να ξεκινήσετε τις αγορές σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα με τις προβλεπόμενες τιμές για τους επαγγελματίες.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στην οθόνη σας, είναι τιμές Χονδρικής με ποσοστό έκπτωσης από 43% και πάνω. Η παραγγελία σας θα σταλεί εντός 2 ημερών. Εάν είστε εντός Αττικής η αποστολή γίνεται με τα φορτηγά της εταιρείας μας.

Εάν η έδρα σας είναι στην υπόλοιπη περιφέρεια τότε η αποστολή γίνεται με το πρακτορείο επιλογής σας. Τα μεταφορικά έξοδα βαρύνουν σε αυτή την περίπτωση εσάς.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε το e-agyra, θα πρέπει να συνδέεστε στον λογαριασμό σας ώστε να βλέπετε τις τιμές που σας αφορούν. 

Εφόσον ελέγξουμε την παραγγελία σας για τυχόν ελλείψεις θα σας ενημερώσουμε με το τελικό ποσό προκειμένου να προβείτε στην πληρωμή του επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:
 

Πληρωμή με:

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
PayPal
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

 

Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ