Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Stop Bullying School Band Contest Festival

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock

Τα τραγούδια που αποτελούν τη νικητήρια πεντάδα του Φεστιβάλ είναι:

Πρώτο σε βαθμολογία "Mr. Bully" από το "Doukas School Band" (Εκπαιδευτήρια Δούκα)

"Tell me what I've done wrong" του συγκροτήματος "ΦΥΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ" (2ο Γυμνάσιο Αμερικανικού Κολλεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ)

"You who make me" του συγκροτήματος "G.S.BAND" (Εκπαιδευτήρια Γείτονα)

"Antibullying Song" του συγκροτήματος 1o & 4o Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας

"Be your Hero" του συγκροτήματος "SMASH" (Μουσικό Σχολείο Πτολεμαϊδας)

Τα πέντε ακόμα τραγούδια που διαγωνίσθηκαν είναι:

"Σιγά μη κλάψω" του συγκροτήματος "ΟΙ ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ" (Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας)

"Υπάρχουμε κι εμείς" του συγκροτήματος "ΟΓΔΟΟ" (8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας)

"Αυτός που πονά" του συγκροτήματος "3FM" (8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας)

"Our Choice" του συγκροτήματος "ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ" (Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας)

"Τόσο έντονο πρέπει να είναι το πνεύμα της αγάπης" του συγκροτήματος "ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" ​

ΣΤΟ CD ΚΑΙ ΤΑ 10 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...

  Αρχικά είχε αναγγελθεί από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, ότι τα πρώτα πέντε τραγούδια σε βαθμολογία θα κυκλοφορούσαν σε ένα CD με τον ομώνυμο τίτλο του βιβλίου  "ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ;’’ Ωστόσο, πιστεύοντας ότι αυτή η προσπάθεια πραγματοποίησης του ΠρώτουΦεστιβάλ με τη συμμετοχή μαθητών από όλη σχεδόν τη χώρα εμπεριέχει ιδιαίτερη αξία και επιβάλλει την καταγραφή στο σύνολό της, οεκδοτικός οίκος αποφάσισε να συμπεριλάβει στο CD όλα τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν την ημέρα του φεστιβάλ.

 

Στο CD θα συμπεριληφθεί και ένα ακόμα τραγούδι από τη συμμετοχή, εκτός συναγωνισμού, των σχολείων  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ (Εργαστήριο Eıδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) και του 7ου Δημοτικού Σχολείου από τη Χίο που συγκίνησε ιδιαίτερα το κοινό.​


 

ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΚΑΔΑ:

Μαθητές από όλες τις περιοχές της χώρας και όλες τις βαθμίδες, ετοίμασαν τα δικά τους antibullying τραγούδια, γράφοντας τη μουσική και τους στίχους,  τα οποία αντιπροσωπεύουν σχεδόν όλα τα είδη μουσικής: Pop, Rock, R&B, Soul, Progressive Rock, Rap αλλά και Παραδοσιακή.

Τα άτομα της επιτροπής που άκουσε όλες τις συμμετοχές και επέλεξε τα 10 τραγούδια που θα διαγωνισθούν ζωντανά την ημέρα του Φεστιβάλ είναι:

Ο Γιάννης Ζουγανέλης (συνθέτης - ηθοποιός), ο Σπύρος Γραμμένος (τραγουδοποιός), ο Γιώργος Κωνσταντινίδης (Μέλος της ορχήστρας της ΕΡΤ & συγγραφέας), ο Νίκος Μιχαλόπουλος (συγγραφέας - εκπαιδευτικός), η Αναστασία Παπαδημητρίου (εκδότρια - συνθέτης).

 

Τα σχολεία που επιλέγησαν να διαγωνισθούν ζωντανά είναι:

1.      Μουσικό σχολείο Πρέβεζας (ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ)

2.      Μουσικό σχολείο Πρέβεζας (ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ)

3.       8ο  Γυμνάσιο Γλυφάδας (3 FM) Κατόπιν αδυναμίας του Μουσικού σχολείου Σερρών που επιλέχθηκε να συμμετάσχει στον τελικό διαγωνισμό του Φεστιβάλ Stop Bullying, σας ενημερώνουμε πως το αμέσως επόμενο συγκρότημα με τις περισσότερες θετικές ψήφους είναι το 3FM από το 8ο Σχολείο Γλυφάδας!

4.       Μουσικό σχολείο Πτολεμαΐδας (SMASH)

5.      8ο  Γυμνάσιο Γλυφάδας (ΟΓΔΟΟ)

6.      4ο Δημοτικό σχολείο Ραφήνας

7.      Εκπαιδευτήρια Γείτονα (G.S.BAND)

8.      Εκπαιδευτήρια Δούκα (DOUKAS SCHOOL BAND)

9.  2ο Γυμνάσιο Αμερικανικού Κολλεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ (ΦΥΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ)

10.  41ο Λύκειο Αθηνών & 1ο ΕΠΑΛ Σιβιτανιδείου Σχολής (ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ).

Τα ονόματα της επιτροπής που θα ακούσουν την τελική δεκάδα ζωντανά το Σάββατο, 6 Μαΐουστις 5:00 μ.μ., στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΓΚΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ" του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Δημαρχείο Κηφισιάς, τηλ. 213 2007207) είναι:

Η Τατιάνα Ζωγράφου (συνθέτης - συγγραφέας), ο Σπύρος Γραμμένος (τραγουδοποιός), ο Γιώργος Κωνσταντινίδης (Μέλος της ορχήστρας της ΕΡΤ & συγγραφέας), ο Νίκος Μιχαλόπουλος (συγγραφέας - εκπαιδευτικός), η Αναστασία Παπαδημητρίου (εκδότρια - συνθέτης).

Οι 5 πρώτοι διαγωνιζόμενοι που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν με το τραγούδι τους στο Cd που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ με τίτλο: "ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ;"

To Φεστιβάλ γίνεται Υπό την Αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.

Η είσοδος για το κοινό είναι ΔΩΡΕΑΝ και αναμένεται να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ μαθητές από όλα τα σχολεία της χώρας.

 

Για όσους από εσάς δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε το Σάββατο 6 Μαϊου, στο Stop Bullying School Band Contest Festival, τότε μείνετε συνδεδεμένοι και όταν δείτε το παρακάτω Banner θα μπορέσετε να παρακολουθήστε σε Live Streaming όλη την εκδήλωση!

 Γράψε το δικό σου τραγούδι και διεκδίκησε μια από τις 5 συμμετοχές στο Cd single "Θες να παίξουμε;"

Οι εκδόσεις «ΑΓΚΥΡΑ», με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Νίκου Μιχαλόπουλου με τίτλο «Θες να παίξουμε;», διοργανώνει το πρώτο θεματικό διαγωνιστικό φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων, ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας με την ονομασία: «Stop Bullying School Band Contest Festival».

 

To Stop Bullying School Band Contest Festival
στοχεύει να ευαισθητοποιήσει, όσα περισσότερα παιδιά και νέους μπορεί, ώστε να
ενεργοποιηθούν μέσα από την μουσική και να αναλάβουν έναν ενεργό ρόλο ενάντια στην κάθε μορφή βίας, συμβάλλοντας έτσι για έναν κόσμο καλύτερο!

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές,  ερασιτεχνικά συγκροτήματα ή ορχήστρες με χορωδία και solo φωνή ή ένα μουσικό όργανο και μια φωνή.
2. 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γίνουν οι δημιουργοί ενός τραγουδιού, διάρκειας 3 λεπτών, γράφοντας τη μουσική και τους στίχους (ελληνικά ή αγγλικά), με θέμα ενάντια στον ενδοσχολικό εκφοβισμό.
3
. Το τραγούδι τους θα πρέπει να σταλεί μέχρι έως 10 Απριλίου 2017 σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο.  Η κριτική επιτροπή θα τα ακούσει και θα τα αξιολογήσει. Τα 10 από αυτά θα διαγωνιστούν Live.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1.Η ηχογράφηση των τραγουδιών μπορεί να γίνει με όποιο τρόπο διαθέτετε.
2Ανεβάστε τα τραγούδια γράφοντας το όνομα του συγκροτήματος ή το όνομά σας και τον τίτλο του τραγουδιού (π.χ.Genesis-don’t cry.mp3) στο Dropit to (
https://dropitto.me/Stop_Bullying_School_Band_Cont) με το password: stopbullyingdemoσε οποιαδήποτε μορφή αρχείου ήχου (mp3, wmaaiffwav...) αρκεί να μη ξεπερνάνε τα 100ΜΒ.
Μπορείτε επίσης να το στείλετε στο e-mail: annapapagyra@gmail.com

Οι 5 πρώτοι διαγωνιζόμενοι που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν με το τραγούδι τους στο Cd που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ με τίτλο: "ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ;"

 

Τα άτομα της επιτροπής είναι:

Ο Γιάννης Ζουγανέλης (συνθέτης - ηθοποιός), ο Σπύρος Γραμμένος (τραγουδοποιός), ο Γιώργος Κωνσταντινίδης (Μέλος της ορχήστρας της ΕΡΤ & συγγραφέας), ο Νίκος Μιχαλόπουλος (συγγραφέας - εκπαιδευτικός), η Αναστασία Παπαδημητρίου (εκδότρια - συνθέτης).

Η επίσημη παρουσίαση των 10 Τραγουδιών, που θα παιχτούν Live και διαγωνισθούν για το έπαθλο, θα γίνει το Σάββατο 6 Μαϊου, στις 5:00 μ.μ., στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος" Διονύσου & Μυρσίνης, Δημαρχείο Κηφισιάς. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και αναμένεται να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ μαθητές από όλα τα σχολεία της χώρας.

Τα ονόματα της επιτροπής που θα ακούσουν την τελική δεκάδα ζωντανά στις 6 Μαΐου είναι:

Η Τατιάνα Ζωγράφου (συνθέτης - συγγραφέας), ο Σπύρος Γραμμένος (τραγουδοποιός), ο Γιώργος Κωνσταντινίδης (Μέλος της ορχήστρας της ΕΡΤ & συγγραφέας), ο Νίκος Μιχαλόπουλος (συγγραφέας - εκπαιδευτικός), η Αναστασία Παπαδημητρίου (εκδότρια - συνθέτης).

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής: 3 Απριλίου 2017.
Δηλώσεις συμμετοχής στο: annapapagyra@gmail.com

JOIN THIS CELEBRATION OF ACCEPTANCE

 

      

Stop Bullying Scool Band Contest Festival, Φεστιβάλ, #AgyraFESTIVAL, #EkdoseisAgyra, #StopBullyingSchoolBandContestFestival

Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ