Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Εκπαιδευτικοί οδηγοί βιβλίων

Οι εκπαιδευτικοί οδηγοί, βασίζονται σε βιβλία των εκδόσεών μας.

Στόχος τους είναι να φέρουν σε επαφή τα παιδιά με το παιδικό-εφηβικό βιβλίο, μέσα από δραστηριότητες Φιλαναγνωσίας.

 

Πατήστε τα παρακάτω εξώφυλλα και κατεβάστε στον υπολογιστή σας τα σχετικά αρχεία.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Ο κήπος του Έβαν, για παιδιά 5-8 χρόνων / Brian Lies (Μπράιαν Λίις)

Ο Έβαν και ο σκύλος του είναι οι καλύτεροι φίλοι. Όπως κάνουν τα πάντα μαζί, έτσι φροντίζουν μαζί και τον πανέμορφο κήπο τους. Έρχεται όμως η στιγμή που ο αγαπημένος φίλος του Έβαν δεν θα είναι πια μαζί του. Ο Έβαν νιώθει τόσο μεγάλη στενοχώρια, που φτάνει στο σημείο να καταστρέψει τον κήπο του. Σύντομα, φυτρώνουν σ’ αυτόν μόνο διάφορα αγριόχορτα. Όμως, η ομορφιά μπορεί να φωτίσει ακόμη και τα πιο σκοτεινά μέρη. Όταν ο Έβαν ανακαλύπτει ότι δίπλα στον φράχτη του φυτρώνει μια κολοκύθα, αρχίζει σιγά σιγά να συνέρχεται και να βλέπει τη ζωή του ξανά με αισιοδοξία.

Ένα βιβλίο με βαθιά αισιόδοξο και θετικό μήνυμα. Στο βιβλίο «Ο Κήπος του Έβαν» απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο Caldecott. Μια ιστορία για την αγάπη, την απώλεια και την ελπίδα και τη θεραπευτική δύναμη της φιλία και της φύσης. "Υπέροχο,  απλά υπέροχο" - Wall Street Journa

Σ’ ευχαριστώ γιαγιά, για παιδιά 5-8 χρόνων / Τσιάτσιου Σούλα

Η μικρή Βαλέρια ρωτά τη γιαγιά της για πράγματα που την ανησυχούν καθώς περπατούν στον πανέμορφο, γεμάτο χρώματα κήπο τους. Εκείνη τότε της μιλά για την πραγματική αγάπη των δικών μας ανθρώπων, για όσα μας προσφέρει η φύση και πρέπει να τα εκτιμούμε σωστά, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να τρεφόμαστε υγιεινά.


Το περιστέρι δικαστής,  για παιδιά 6-8 χρόνων  / Καμαράτου - Γιαλούση Ειρήνη

Tα ζώα του δάσους, για να λύσουν τις διαφορές τους, όρισαν αρχικά για δικαστή τους το άγριο γεράκι. Οι λύσεις όμως που έδινε δεν τα ευχαριστούσαν κι έτσι όρισαν για δικαστή τους το ειρηνικό περιστέρι που κατάφερε όχι μόνο να αποδώσει δικαιοσύνη, αλλά και να πετύχει τη συμφιλίωσή τους.


Τα πουλάκια που δεν έπρεπε να γεννηθούν,  για παιδιά 7-8 χρόνων /  / Καμαράτου - Γιαλούση Ειρήνη

Ένα περίεργο πουλί χάριζε τα αυγά του σε μια φτωχή γυναίκα για να τα πουλάει στην αγορά και να μπορεί έτσι να ζήσει τα παιδάκια της. Όποτε όμως η γυναίκα θύμωνε, τα αυγά έσπαγαν και από μέσα έβγαιναν άγρια θυμωμένα πουλάκια, που τσιμπούσαν πότε τους άλλους και πότε την ίδια. . . Ένα παραμύθι για τον θυμό και την αντιμετώπισή του. 


Οι τρεις καθρέφτες, για παιδιά 7-8 χρόνων / Καμαράτου - Γιαλούση Ειρήνη

Ο νεαρός Τιμ ένιωθε μόνος και λυπημένος. Το μόνο που του είχε μείνει από τον πατέρα του ήταν το μικρό σπιτάκι στον κήπο. Μέσα σε αυτό υπήρχαν τρεις καθρέφτες σκεπασμένοι με ένα λεπτό ύφασμα. Σύντομα ανακάλυψε πως ο τρόπος που κοίταζε τον κάθε καθρέφτη είχε μεγάλη σημασία για τη ζωή του.

Ένα παραμύθι για την Αισιοδοξία. 


Βιβλία 1-5

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον Οδηγό για να φέρετε στην τάξη σας τον ενθουσιασμό της σειράς "Τα 39 Στοιχεία!".

Εξερευνήστε γεωγραφία, ιστορία, λογοτεχνία και μαθηματικά, με αυτό το εκπληκτικό πακέτο δράσης που θα παρακινήσει ακόμη και τους πιο απρόθυμους μαθητές σας.
 

Βιβλίο Πρώτο: Ο Λαβύρινθος των Σκελετών, για παιδιά Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού /  Rick Riordan

Βιβλίο Δεύτερο: Η Φάλτσα Νότα, για παιδιά Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού Gordon Korman

Βιβλίο Τρίτο: Ο Κλέφτης των Σπαθιών, για παιδιά Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού / Peter Lerangis

Βιβλίο Τέταρτο: Beyond the Grave, για παιδιά Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού / Jude Watson

Βιβλίο Πέμπτο: Ο Μαύρος Κύκλος,  για παιδιά Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού / Patrick Carman

 

Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ