Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

4η Μεγάλη κλήρωση (16/12 - 4/1/2016) από τους ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΕΝΤΕ, τους σύγχρονους Ρομπέν των Δασών!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
από System Administrator | Καταχωρήθηκε στην ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ,Διαγωνισμοί - Κληρώσεις | Δεν υπάρχει σχόλιο ακόμα. | 2785 εμφανίσεις αυτής της δημοσίευσης

4η Μεγάλη κλήρωση (16/12 - 4/1/2016) από τους ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΕΝΤΕ, τους σύγχρονους Ρομπέν των Δασών!

 

ΟΔΗΓΙΕΣ


1. Βρες τον μοναδικό τυχερό αριθμό στον μπροστινό σελιδοδείκτη του εξωφύλλου του πρώτου βιβλίου της σειράς ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΠΕΝΤΕ
(Urban Outlaws) με τίτλο: «Η τρομερή αποστολή».

2. Κάνε LIKE στη σελίδα μας και στο Post του ΔιαγωνισμούPublic Share το Post και Comment τον Τυχερό Αριθμό και #UrbanOutlaws.

Κάθε μήνα οι ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΠΕΝΤΕ (Urban Outlaws) θα κληρώνουν και ένα Tablet σε έναν τυχερό.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν μέρος και στις 10 κληρώσεις που θα γίνουν, αρκεί να μην είναι ήδη ανάμεσα στους τυχερούς!

Ξεκινάμε... Καλή τύχη σε όλους τους ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Εκδόσεις Άγκυρα»

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμος εταιρία με την επωνυμία «Εκδόσεις Άγκυρα» (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»), διοργανώνει Διαγωνισμό στηνσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 13 ετών και διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ αποκλείονται α. οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, β. οι εργαζόμενοι της Διαφημιστικής και γ. τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω υπό (α) και (β) εργαζόμενους και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.

3. Διάρκεια του Διαγωνισμού. H διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού είναι από την Δευτέρα 12/10/2015, ώρα 15:00 έως και την Παρασκευή 30/10/2015, ώρα 15:00.

4. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Α. Ο κάθε ενδιαφερόμενος, που είναι εγγεγραμμένος χρήστης του FACEBOOK, για να συμμετέχει στο Διαγωνισμό (εφεξής ο «Συμμετέχων») θα πρέπει, κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού να επισκεφτεί στον «ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ» https://www.facebook.com/ekdoseisagyra1890 , το post του συγκεκριμένου διαγωνισμού, να κάνει LIKE & PUBLIC SHARE & COMMENT και να αναγράψει τον μοναδικό τυχερό αριθμό που θα έχει βρει στον μπροστινό σελιδοδείκτη του εξωφύλλου του πρώτου βιβλίου της σειράς ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΠΕΝΤΕ (Urban Outlaws) με τίτλο: «Η τρομερή αποστολή» και ‪#‎UrbanOutlaws απαντώντας μεcomment στην ερώτηση του παρόντος διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 30/10/2015, ώρα 15:00, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί σε post ο νικητής. Για να θεωρηθεί κάποιος ως συμμετέχων στο Διαγωνισμό (εφεξής «Συμμετέχων) θα πρέπει να αποδεχτεί τους όρους συμμετοχής και να δηλώσει συμμετοχή μέσω του post, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού.

Η κλήρωση θα διενεργηθεί ηλεκτρονικά στα κεντρικά γραφεία των Εκδόσεων Άγκυρα παρουσία 3μελούς επιτροπής την Δευτέρα 2/11/2015, ώρα 15:00, με τη χρήση του προγράμματος http:/www.random.org/ και του σχετικού αρχείου ηλεκτρονικού αρχείου συμμετεχόντων. Πληροφορίες για την εγκυρότητα/ αξιοπιστία της ηλεκτρονικής κλήρωσης είναι διαθέσιμες μέσω του random.org στην ηλεκτρονική διεύθυνση http:/random.org/faq/#S2.

Β. Κάθε Συμμετέχων θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Facebook και να έχει δηλώσει “fan” της σελίδας Εκδόσεις Άγκυρα (κατόπιν προηγούμενης αποδοχής από αυτόν τόσο των όρων εγγραφής του Facebook, της σελίδας των Εκδόσεων Άγκυρα και των όρων του Προγράμματος της σελίδας “Εκδόσεις Άγκυρα”).

Γ. Κάθε συμμετέχων δεν μπορεί να έχει περισσότερες από μία (1) συμμετοχές στην κλήρωση. Δεν θα γίνονται αποδεκτές συμμετοχές, που εκτός από τις ορθές απαντήσεις στο post θα συμπεριλαμβάνουν σχόλια με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή συμμετοχές που παρουσιάζουν ασάφειες ή άλλα τεχνικά ελαττώματα. Επίσης, θα ακυρώνονται συμμετοχές που έχουν περιεχόμενο προσβλητικό της τιμής και αξιοπρέπειας οποιουδήποτε τρίτου ή /και οποιασδήποτε Αρχής (δημόσιας, δικαστικής, διοικητικής ή θρησκευτικής αρχής), υβριστικό, εμπρηστικό, ρατσιστικό, ή που αντίκειται στις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπές κατά την απόλυτη κρίση των διοργανωτριών εταιρειών.

5. Δώρα

Τo δώρο του Διαγωνισμού είναι το tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite Τ113 - Tablet 7" 8GB Μαύρο (SM-T113).

Ο Διοργανωτής επιφυλάσσεται και έχει δικαίωμα αλλαγής της ημέρας ή τοποθεσίας του Δώρου με έγκυρη ενημέρωση (3 ημέρες πριν) του νικητή.

6. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού και επικοινωνίας μαζί τους.

Κάθε μήνα οι ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΠΕΝΤΕ (Urban Outlaws) θα κληρώνουν και ένα Tablet σε έναν τυχερό.

Θα γίνουν συνολικά δέκα κληρώσεις από τις οποίες θα αναδειχθούν 10 νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα Tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite Τ113 - Tablet 7" 8GB Μαύρο (SM-T113).

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να πάρουν μέρος και στις δέκα κληρώσεις που θα γίνουν, αρκεί να μην έχουν αναδειχθεί ήδη νικητές σε προηγούμενη κλήρωση.

Ο νικητής του ανωτέρω δώρου του 3ου διαγωνισμού θα αναδειχθεί βάσει της ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2/11/2015, ώρα 15:00, στα γραφεία του Διοργανωτή (Λ. Κατσώνη 271 & Γ. Παπανδρέου, Αγ. Ανάργυροι, Τ.Κ.13562, Αττική, Ελλάδα) και θα ανακοινωθεί με σχόλιο μαζί με το post του Διαγωνισμού. Στο σχόλιο ανακοίνωσης ο νικητής θα κληθεί να στείλει εισερχόμενο μήνυμα στη σελίδα των Εκδόσεων Άγκυρα στο Facebook με φωτογραφία του εξωφύλλου που θα φαίνεται καθαρά ο τυχερός αριθμός, όπως είναι τυπωμένος στον σελιδοδείκτη του βιβλίου, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του (ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο), ώστε να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του και να του αποσταλεί το #δώρο του. Μόλις ο νικητής αποστείλει τα στοιχεία του και μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία και ώρα που έχει καθοριστεί, οι Εκδόσεις Άγκυρα θα επικοινωνήσουν μαζί του για την παραλαβή του δώρου του.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τη νικήτρια του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος πέντε (5) ημερολογιακών εργάσιμων ημερών (μέχρι τις 00.00) από την ανακοίνωση των νικητών, ή σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κριθεί ότι η συμμετοχή του δεν ήταν έγκυρη, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού Δώρου, το οποίο γεννάται στον επιλαχόντα που έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.

Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται, ανάμεσα σε άλλα, οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν αθροιστικά τα κατωτέρω: (α) έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τους παρόντες όρους, (β) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή, αυτή καθαυτή η συμμετοχή προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής στα συστήματα του Διοργανωτή ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.

7. Άρνηση αποδοχής των Δώρων.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του ή αρνηθεί να υπογράψει βεβαίωση αποδοχής αυτού ή να επιδείξει δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητά του, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου.

8. Ευθύνη Διοργανωτή.

Ο Διοργανωτής δε θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής οποιουδήποτε συμμετέχοντα από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στο Διαγωνισμό και ανάδειξης των νικητών. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

9. Προσωπικά Δεδομένα.

Ο Διοργανωτής σας ενημερώνει ότι ο ίδιος ή και η Διαφημιστική Εταιρία κατ’ εντολή και για λογαριασμό του ως εκτελούσα την επεξεργασία θα επεξεργασθούν τα προσωπικά δεδομένα νικητών του Διαγωνισμού, και δεν θα δώσουν αυτά τα δεδομένα σε τρίτους.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης, τροποποίησης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), μπορείτε να επικοινωνείτε στο +30 210 2693800-4 και ηλεκτρονικά εδώhttps://www.facebook.com/ekdoseisagyra1890

10. Πληροφορίες – Παράπονα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα εδώ https://www.facebook.com/ekdoseisagyra1890

11.  Ο Διαγωνισμός δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο, ως εκ τούτου το Facebook δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οιαδήποτε απαίτηση ή αξίωση συμμετέχοντα ή οιουδήποτε τρίτου προκύψει από τον παρόντα Διαγωνισμό ή σε σχέση με αυτόν.

 

Σχόλια (0)

Γράψτε ένα σχόλιο

Το όνομά σας:


Βαθμολογία: Κακό           Καλό

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:
Το σχόλιό σας: Σημείωση: Η HTML δεν μεταφράζεται!
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ