Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Διαγωνισμός καλοκαιρινών βιβλίων

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
από System Administrator | Καταχωρήθηκε στην Διαγωνισμοί - Κληρώσεις | Δεν υπάρχει σχόλιο ακόμα. | 198 εμφανίσεις αυτής της δημοσίευσης

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Δεν απαιτείται αγορά για τη συμμετοχή στην κλήρωση.  

2. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε κατοίκους της Ελλάδας από 18 ετών και άνω, με εξαίρεση τους υπαλλήλους της Διοργανώτριας εταιρείας, τις οικογένειές τους, τους αντιπροσώπους τους και οποιονδήποτε άλλο σχετίζεται με την παρούσα προωθητική ενέργεια. 

3. Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν έως τις 23:59 το Σάββατο 15 Ιουλίου  2023. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν συμμετοχές που είναι ελλιπείς, δυσανάγνωστες, αλλοιωμένες ή δεν έχουν φθάσει στον Διοργανωτή μέχρι τη σχετική καταληκτική ημερομηνία για οποιονδήποτε λόγο. Η επιβεβαίωση της αναδημοσίευσης δεν αποτελεί απόδειξη της παραλαβής. Αυτόματα δημιουργούμενες συμμετοχές ή συμμετοχές μέσω αντιπροσώπων ή τρίτων είναι άκυρες και δεν θα ληφθούν υπόψη. 

4. Μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο. Κανένας συμμετέχων δεν μπορεί να κερδίσει περισσότερα από ένα έπαθλα. 

5. Για να λάβετε μέρος, απλώς σχολιάστε τη σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό @ekdoseisagyra στο Instagram ή στο λογαριασμό @Εκδόσεις Άγκυρα - Agyra Publications στο Facebook. Μόνο το πρώτο σας σχόλιο θα είναι επιλέξιμο, και οποιοδήποτε επιπλέον περιεχόμενο που υποβάλλεται δεν θα ληφθεί υπόψη.

6. Όλες οι έγκυρες και σωστά συμπληρωμένες συμμετοχές που θα παραληφθούν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία θα συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου. Ένας νικητής θα επιλεγεί τυχαία τόσο από το Facebook και ένας όσο από το Instagram. 

7. Ο κάθε νικητής θα κερδίσει το πακέτο των βιβλίων: Απαιτείται πολύς χρόνος για να γίνεις νέος, Καλή Νίκη, Διάσημοι έρωτες, Investigators Καλά ξεμπερδέματα, Οι μυστικοί εξερευνητές και οι χαμένες φάλαινες, Οι μυστικοί εξερευνητές στην εποχή των δεινοσαύρων, Οι μυστικοί εξερευνητές και το ηφαίστειο που καπνίζει, Οι μυστικοί εξερευνητές και η αποστολή στο φεγγάρι, ΤΙΜΥ ΤΟΜΠΣΟΝ Η κληρονομιά του εφευρέτη.

8. Τα βραβεία εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα (α) να αντικαταστήσει εναλλακτικά δώρα ισοδύναμης ή μεγαλύτερης αξίας και (β) σε εξαιρετικές περιπτώσεις να τροποποιήσει ή να αποκλείσει την προωθητική ενέργεια χωρίς προειδοποίηση. Δεν θα υπάρξει καμία αλληλογραφία.

9. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω Facebook ή Instagram μέχρι τις 17 Ιουλίου. Ο νικητής πρέπει να διεκδικήσει το βραβείο του εντός 30 ημερών από την αποστολή της ειδοποίησης από τη Διοργανώτρια εταιρεία. Εάν το βραβείο δεν διεκδικηθεί μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, θα παραγραφεί και η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προσφέρει το μη διεκδικούμενο βραβείο σε έναν αντικαταστάτη νικητή που θα επιλεγεί σύμφωνα με τους παρόντες κανόνες. 

10. Η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που θα υποβληθούν από τους συμμετέχοντες μόνο για τους σκοπούς της διεξαγωγής της κλήρωσης, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στις λεπτομέρειες της συμμετοχής. Με τη συμμετοχή τους στην παρούσα κλήρωση, όλοι οι συμμετέχοντες συναινούν στη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων από τη Διοργανώτρια εταιρεία για τους σκοπούς της διαχείρισης της παρούσας κλήρωσης και για κάθε άλλο σκοπό για τον οποίο ο συμμετέχων έχει συναινέσει. Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου μας.

11. Αυτός ο διαγωνισμός δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται ή διαχειρίζεται με κανέναν τρόπο από το Facebook ή το Instagram ή σχετίζεται με αυτά. Αναγνωρίζετε ότι όλες οι πληροφορίες και το υλικό που υποβάλλετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι η Δ.Α.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΒΕΕ - Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, Λάμπρου Κατσώνη 271, Άγιοι Ανάργυροι, 13562, Αθήνα.

12. Ο Διοργανωτής μπορεί να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα του οποίου η συμμετοχή δεν συμμορφώνεται με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις (κατά την αποκλειστική γνώμη του Διοργανωτή) ή ο οποίος, κατά την αποκλειστική κρίση του Διοργανωτή, έχει ενεργήσει με τρόπο δόλιο, ανέντιμο ή άδικο για τους άλλους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της αλλοίωσης της λειτουργίας της κλήρωσης, της χειραγώγησης ή της αλλοίωσης των ψήφων, της πειρατείας, της εξαπάτησης, της απάτης ή της παρενόχλησης ή της απειλής άλλων συμμετεχόντων ή ενός εκπροσώπου του Διοργανωτή.  

13. Με τη συμμετοχή του στην κλήρωση κάθε συμμετέχων συμφωνεί ότι δεσμεύεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. 

14. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από τους νόμους της Ελλάδας.

Σχόλια (0)

Γράψτε ένα σχόλιο

Το όνομά σας:


Βαθμολογία: Κακό           Καλό

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:
Το σχόλιό σας: Σημείωση: Η HTML δεν μεταφράζεται!
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ