Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Παρουσίαση βιβλίου Καλή Νίκη, Χρήστος Δασκαλάκης | Λαμία

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
από System Administrator | Καταχωρήθηκε στην Ημερολόγιο | Δεν υπάρχει σχόλιο ακόμα. | 239 εμφανίσεις αυτής της δημοσίευσης

Οι εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ και το βιβλιοπωλείο Σοφιανός, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Δασκαλάκη"Καλή Νίκη, Μια αληθινή ιστορία".

Ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που, πέρα από το λογοτεχνικό του ύφος και τις απτές εικόνες που δημιουργεί στον αναγνώστη, αγγίζει με τρυφερότητα θέματα όπως: ο κοινωνικός αποκλεισμός, η διαφορετικότητα, η έμφυλη βία, η ανισότητα, η ανασφάλεια και η μοναξιά. Ένα βιβλίο που διαβάζοντάς το νιώθεις έτοιμος να σταθείς στα ποδιά σου, να μαζέψεις τις δυνάμεις σου, να δώσεις τη μάχη σου και να οδηγηθείς στο καλό, στην  ευτυχία και στη νίκη.  

Ημέρα: Παρασκευή 9 Ιουνίου, Ώρα: 7:00 μ.μ.
ΔιεύθυνσηΒιβλιοπωλείο Pen & Paper, Λεωνίδου 4, Λαμία, τηλ: 2231039322

Λίγα Λόγια για το βιβλίο:

 

Μεγαλωμένος ανάμεσα σε δύο τόπους, δύο οικογένειες και δύο σπίτια, ο συγγραφέας Χρήστος Δασκαλάκης επανέρχεται με το νέο του βιβλίο και μοιράζεται μαζί μας εικόνες μιας εποχής γεμάτης από απλότητα, ελπίδα και ανθρωπιά.

Η ιστορία του, εξολοκλήρου αυτοβιογραφική, διαδραματίζεται στο μοναδικό μέρος όπου ο ίδιος ένιωθε και αποκαλούσε ως «σπίτι» του. Σε ένα μοναστήρι. Ως ένα κοινωνικά αποκλεισμένο παιδί, βρίσκει την παρηγοριά, που τόσο είχε ανάγκη στη ζωή του, στο πρόσωπο της Καλλινίκης.  Μιας μοναχής που ζει σε ένα απομονωμένο μοναστήρι, πάνω στην κορυφή του λόφου, μακριά από τον πολιτισμό, χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο ή τρεχούμενο νερό. Ο ήρωας, μέσα από την παραμονή του εκεί και την καθημερινή επαφή μαζί της, αρχίζει να θέτει τα θεμέλια μιας ζωής που, χρόνια μετά, θα τον οδηγήσουν στο πιο όμορφο, ελπιδοφόρο και φωτεινό «ταξίδι» της ζωή του.

Η «Καλή Νίκη» είναι μια αληθινή ιστορία γεμάτη από τις μυστικές συμβουλές των μοναχών που περνούν  τη ζωή τους με λίγα μα έχουν  τη δύναμη να προσφέρουν πολλά.

Ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που, πέρα από το λογοτεχνικό του ύφος και τις απτές εικόνες που δημιουργεί στον αναγνώστη, αγγίζει με έναν πολύ τρυφερό τρόπο θέματα όπως: ο κοινωνικός αποκλεισμός, η διαφορετικότητα, η έμφυλη βία, η ανισότητα, η ανασφάλεια, ο φόβος. Ένα βιβλίο που διαβάζοντας το νιώθεις έτοιμος να σταθείς στα ποδιά σου, να μαζέψεις τις δυνάμεις σου, να δώσεις τη μάχη σου και να οδηγηθείς στο καλό, στην  ευτυχία και στη νίκη. 

 

 

 

Σχόλια (0)

Γράψτε ένα σχόλιο

Το όνομά σας:


Βαθμολογία: Κακό           Καλό

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:
Το σχόλιό σας: Σημείωση: Η HTML δεν μεταφράζεται!
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ