Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Εκδήλωση | Ο Χρήστος Δασκαλάκης στο 3ο Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου στον Βόλο

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
από System Administrator | Καταχωρήθηκε στην Ημερολόγιο | Δεν υπάρχει σχόλιο ακόμα. | 1545 εμφανίσεις αυτής της δημοσίευσης

 

Για τρίτη φορά στον Βόλο, δημιουργοί απ’ όλη την Ελλάδα, στήνουν εργαστήρια για μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς

Στο «3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» (μιλάμε, γράφουμε, παίζουμε, εκφραζόμαστε δημιουργικά), που προγραμματίζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, με τη συνδιοργάνωση της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού Δ. Βόλου και την στήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δ. Βόλου, αλλά και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, (μαζί με τους υπεύθυνους των τμημάτων σχολικών δραστηριοτήτων), σε άμεση δράση με τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και σε συνεργασία με μία σειρά φορέων και χορηγών, που θα ανακοινωθούν ολοκληρωμένα σε λίγες ημέρες, όπως και το σύνολο των συμμετεχόντων. Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του «Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού Βιβλίου» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ συμμετέχουν ήδη ως υποστηρικτές- συμμετέχοντες, (με αλφαβητική σειρά), η «Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά», το «Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων» (ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ), το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός», ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Αφήγησης (Π.Ο.Φ.Α.), ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας και άλλοι φορείς αλλά και σύλλογοι που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Οι εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ συμμετέχουν στις δράσεις, με το βιβλίο του συγγραφέα Χρήστου Δασκαλάκη "Η Χιονονοφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι".

Σάββατο 28 | Απριλίου - 11:00-12:00 
Μια δράση για παιδιά 6-10 ετών.

Με εφόδιο το παραμύθι της «Χιονονιφάδας που αγάπησε το καλοκαίρι», στόχος μας είναι να μιλήσουμε για τη δύναμη της ελευθερίας, του σεβασμού προς τη φύση και προς τους άλλους, τη σημασία της ελπίδας και της υπομονής. Μέσα από την τρυφερή αυτή ιστορία μπορούμε να διδαχθούμε το μήνυμα ότι όλα είναι πιθανά, όλα μπορούν να συμβούν, όλα μπορούν να συνυπάρξουν μεταξύ τους, αρμονικά και  χωρίς φράχτες. Με πρωταγωνιστές τον Νικόλα και την Ευτυχία, τα παιδιά μπορούν να τραγουδήσουν το τραγούδι της Χιονονιφάδας, να ακολουθήσουν την πορεία της φύσης, να δουν την απώλεια να μετατρέπεται σε ζωή και να προσφέρουν την ευκαιρία σε έναν σπόρο να γίνει ένα όμορφο λουλούδι.

 

 

Σχόλια (0)

Γράψτε ένα σχόλιο

Το όνομά σας:


Βαθμολογία: Κακό           Καλό

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:
Το σχόλιό σας: Σημείωση: Η HTML δεν μεταφράζεται!
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ