Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Οι μυστικοί εξερευνητές

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

 

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock
από System Administrator | Καταχωρήθηκε στην ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ | Δεν υπάρχει σχόλιο ακόμα. | 287 εμφανίσεις αυτής της δημοσίευσης

Με χαρά και ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε την καταπληκτική σειρά βιβλίων μυθοπλασίας «Οι Μυστικοί Εξερευνητές», για παιδιά ηλικίας από 7 ετών και πάνω! Οι ιστορίες τους βασίζονται σε δεδομένα που προέρχονται από τη χρήση του συμπαγούς παιδαγωγικού πλαισίου γνώσεων που είναι διεθνώς γνωστό με το ακρωνύμιο STEM.

Χρησιμοποιούμε τις Φυσικές Επιστήμες (φυσική, χημεία, βιολογία, γεωλογία), την Τεχνολογία, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά για να επιλύσουμε προβλήματα στο άμεσο περιβάλλον μας. Αυτή είναι η μέθοδος STEM και με τέτοια προβλήματα έρχονται αντιμέτωποι στην πολύ επιμελημένη ασπρόμαυρη εικονογραφημένη σειρά μας «Οι Μυστικοί Εξερευνητές» στις περιπέτειές τους, που είναι γεμάτες με χιούμορ και δράση. Μια διεθνής ομάδα από παιδιά-επιστήμονες, γεμάτα από περιέργεια, συναντιούνται στον Σταθμό Εξερεύνησης κι ενώνουν τις γνώσεις τους προκειμένου να επιλύσουν προβλήματα και να εξιχνιάσουν μυστήρια σε όλο τον πλανήτη Γη –αλλά και έξω από αυτόν.

 

 

Οι 4 πρώτοι τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο του 2023 είναι:

Οι Μυστικοί Εξερευνητές και οι χαμένες φάλαινες

Οι Μυστικοί Εξερευνητές στην εποχή των δεινοσαύρων

Οι Μυστικοί Εξερευνητές και το Ηφαίστειο που καπνίζει

Οι Μυστικοί Εξερευνητές και η αποστολή στο φεγγάρι

 

Εκτοξευθείτε στο διάστημα, καταδυθείτε στα βάθη των θαλασσών και ταξιδέψτε στους προϊστορικούς χρόνους ακολουθώντας μια μυστική ομάδα από παιδιά, σε αυτήν την ασπρόμαυρη εικονογραφημένη σειρά με θεματολογία παρμένη από τις Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά.

Γνωρίστε τους Μυστικούς Εξερευνητές -μια ομάδα με μέλη της παιδιά-ιδιοφυίες από όλη την Υφήλιο. Σε αυτή την πολύχρωμη ομάδα κάθε παιδί έχει γνώσεις που καλύπτουν το πεδίο εξειδίκευσής του, από το διάστημα μέχρι τους δεινόσαυρους.

Κάθε μια ιστορία ακολουθεί έναν χαρακτήρα που επιλέγεται για μια μυστική αποστολή. Γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας και διασώστε ένα κοπάδι από φάλαινες, επισκευάστε ένα σεληνιακό ρόβερ, σώστε έναν δεινόσαυρο πρόγονο των πουλιών—και πολλά άλλα συναρπαστικά!

• Κάθε βιβλίο της σειράς συνδυάζει συναρπαστικές περιπέτειες με δεδομένα της πραγματικής ζωής που σχετίζονται με την αποστολή των Μυστικών Εξερευνητών. Θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμα και των πιο διστακτικών μικρών αναγνωστών.

• Επίσης κάθε βιβλίο περιλαμβάνει και συμπληρωματικό περιεχόμενο (κουίζ, γλωσσάρια, πληροφοριακά διαγράμματα) που συμβάλλει στην κατανόηση των βασικών θεματικών κάθε βιβλίου, έτσι ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν ενώ διασκεδάζουν.

• Αυτή η πολύχρωμη ομάδα μικρών επιστημόνων, που ο καθένας και η καθεμιά τους έχει κι από μια ειδικότητα που τη λατρεύει (από τους δεινόσαυρους μέχρι το ηλιακό μας σύστημα) θα ενθαρρύνει τα παιδιά να ανακαλύψουν και να ακολουθήσουν τα δικά τους ενδιαφέροντα.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Από τους δεινόσαυρους μέχρι τη δασολογία, κάθε μέλος της ομάδας των Μυστικών Εξερευνητών έχει τον δικό του τομέα εξειδίκευσης. Γνωρίστε την ομάδα παρακάτω και μάθετε τι είναι εκείνο που κάνει το κάθε μέλος της να είναι ξεχωριστό!

Σχόλια (0)

Γράψτε ένα σχόλιο

Το όνομά σας:


Βαθμολογία: Κακό           Καλό

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:
Το σχόλιό σας: Σημείωση: Η HTML δεν μεταφράζεται!
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ