Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Η Γαρυφαλλιά Συρίγου - Δόριζα γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμερικανική Λογοτεχνία στο Midwestern State Universtiy (MSU) στις ΗΠΑ. Είναι Διδάκτωρ Αμερικάνικης Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διδάξει την αγγλική γλώσσα στην ιδιωτική εκπαίδευση επί σειρά ετών και είναι καθηγήτρια αγγλικών στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια, όπως "Το οικολογικό Παραμύθι" και "Μουσική μέσο Παιδείας και Πολιτισμού" και στο Πρώτο Θερινό Σχολείο στους Δελφούς το 2005 με θέμα "Δυναμικές Στρατηγικές στην Εκπαίδευση". Είχε την επιμέλεια της αγγλικής έκδοσης του βιβλίου "Ithaca and Homer" (The Truth) που χρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα "Μαρία Τσάκου" το 2005 και άρθρο της δημοσιεύτηκε προσφάτως στο πανεπιστημιακό περιοδικό Literature and Theology, εκδόσεις Oxford University Press.

Κυκλοφορούν απο τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock

ΤΑ 39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

sideblock
Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας και ενημερωθείτε για τα νέα, τις προωθητικές ενέργειές μας, τις προσφορές και τις εκπτώσεις!!

Εγγραφείτε / Διαγραφείτε Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν θα κοινοποιηθεί σε οποιαδήποτε 3α μέρη και θα λαμβάνετε μόνο το είδος του περιεχομένου για το οποίο έχετε εγγραφεί!
Δεν υπάρχουν κατασκευαστές για εμφάνιση.
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ