Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Η Κατερίνα Δαρζέντα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31/10/82 από την Λουίζα Πρέκα και τον Χαράλαμπο Δαρζέντα. Από την ηλικία των 9 χρόνων εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στο τόπο καταγωγής των γονιών της, Σαντορίνη που διέμεινε εκεί μέχρι τη Β΄ Λυκείου. Ανέπτυξε πλούσια δράση στο χώρο του πνεύματος και του πολιτισμού. Πρωταγωνίστησε σε πολλές σχολικές χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, συμμετείχε στα χορευτικά του Δήμου Θήρας και στη Διεθνή χορευτική ομάδα της Σαντορίνης. Σε μια έκρηξη συναισθημάτων και εφηβικής ευαισθησίας έγραψε το παραμύθι «Η δύναμη της αγάπης» στέλνοντας το δικό της μήνυμα αγάπης. Το 2002 τελείωσε σχολή δημοσιογραφίας, ενώ μιλούσε άριστα αγγλικά. Στις 6/7/02 έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock

ΤΑ 39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

sideblock
Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας και ενημερωθείτε για τα νέα, τις προωθητικές ενέργειές μας, τις προσφορές και τις εκπτώσεις!!

Εγγραφείτε / Διαγραφείτε Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν θα κοινοποιηθεί σε οποιαδήποτε 3α μέρη και θα λαμβάνετε μόνο το είδος του περιεχομένου για το οποίο έχετε εγγραφεί!
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-15%
13,10€ 11,14€
Για τη δύναμη της Αγάπης μάς μιλάει τούτο το παιχνίδι, που μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Όμοια με το νερό σ' ένα ρυάκι, που κελαρύζει ασταμάτητο μέχρι να φτάσει στη θάλασσα, έτσι και τ' όμορφο Π..
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ