Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Θέατρο Σκιών | Καραγκιόζης για παιδιά

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας και ενημερωθείτε για τα νέα, τις προωθητικές ενέργειές μας, τις προσφορές και τις εκπτώσεις!!

Εγγραφείτε / Διαγραφείτε Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν θα κοινοποιηθεί σε οποιαδήποτε 3α μέρη και θα λαμβάνετε μόνο το είδος του περιεχομένου για το οποίο έχετε εγγραφεί!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους τη συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock

ΤΑ 39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

sideblock

Ταξιδέψτε και διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά σας, μέσα από τις ιστορίες του Άθω Δανέλλη.
 Δώστε στα Σάββατα σας (
12:30 - 13:30 ) διαφορετικό χρώμα!

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε!!!

Το Φθινοπωρινό πρόγραμμα του παραστάσεων του Αθηναϊκού Θιάσου Σκιών στον πολυχώρο των εκδόσεων Άγκυρα για το 2017, ξεκινά το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Ο Άθως Δανέλλης και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη και της παρέας του με έργα όπως "Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο Φίδι", "Ο Καραγκιόζης Μυστικός Πράκτορας", "Η Συμμορία των Πειρατών", "Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος", "Το Μαγεμένο δέντρο", "Ο ασύλληπτος κουρσάρος", "Ο Καραγκιόζης εκπαιδεύεται", "Ο Καπετάν Ανίκητος", "Το στοιχειωμένο Κάστρο", "Μια νύφη για κλάματα", "Καπετάν Γκρής" και άλλα πολλά. Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στα μέσα του προηγούμενου μήνα. Μετά την παράσταση οι μικροί – αλλά και οι μεγάλοι! – φίλοι του Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν πολλά από τα μυστικά της μαγικής τέχνης του θεάτρου σκιών.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ: 5 € 

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  210-38 37 667(εσωτ 1) ώρες 9:30-15:00. 
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πρόγραμμα παραστάσεων Θεάτρου σκιών

Παραστάσεις Οκτωβρίου

Σάββατο 6 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και οι κάτοικοι της γειτονιάς αποφασίζουν να λειτουργήσουν πάλι το σχολείο που έκλεισε πριν από χρόνια. Ποιός όμως θα αναλάβει το ρόλο του δασκάλου;

Σάββατο 13 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης και τα Αινίγματα

Ο αγαπημένος ήρωας βρίσκεται αντιμέτωπος με την πονηρή κόρη του Πασά, σε μια δύσκολη δοκιμασία. Τη λύση θα δώσει ένας πανέξυπνος και ατρόμητος φίλος.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης Δικηγόρος

Ο Αθηναϊκός Θίασος Σκιών παρουσιάζει τον γνωστό και αγαπημένο καλλιτέχνη Χάρη Μπιλλίνη στην σπάνια κλασσική υπερκωμωδία
"Ο Καραγκιόζης Δικηγόρος" που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.
Από την πόλη περνούν δυο πλούσιοι έμποροι φορτωμένοι πολύτιμους λίθους. Ο Διοικητής αποφασίζει να τους προστατέψει από τους επίδοξους κλέφτες. Όμως ο Καραγκιόζης θα μπει στη μέση φέρνοντας μεγάλες εκπλήξεις!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου | Εθνική εορτή

Παραστάσεις Νοεμβρίου
 
Σάββατο 3 Νοεμβρίου | Ο Καραγκιόζης Στρατιώτης
 
Ο Στρατηγός οργανώνει ειδική ομάδα για να καταδιώξει μια συμμορία ληστών και αναζητά κάποιο γενναίο λοχαγό. Υπάρχει άραγε πιο κατάλληλος από τον Καραγκιόζη;
 
Σάββατο 10 Νοεμβρίου | Το προξενιό της συμφοράς με τον Χάρη Μπιλλίνη
 
Ο κύριος Τσιτσιφρίκος ψάχνει για την κόρη του τον κατάλληλο γαμπρό με τα απαραίτητα προσόντα. Πρέπει όμως να τον εγκρίνει και η θεότρελη οικογένειά του. Ποιός θα είναι ο τυχερός; Μήπως ο Καραγκιόζης;
 
Σάββατο 17 Νοεμβρίου | Αργία
 
Σάββατο 24 Νοεμβρίου | Λόρδος από το χωριό 
 
Όταν ο Καραγκιόζης, με τη βοήθεια του Χατζηαβάτη και του Μπαρμπαγιώργου, αποφασίζει να τιμωρήσει τον άδικο και τσιγγούνη Παντελάκη, όλα γίνονται άνω-κάτω και τα γέλια είναι άφθονα!
 
Παραστάσεις Δεκεμβρίου
 
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου | Το μεγάλο στοίχημα του Καραγκιόζη
 
Μια παρέα κουτσομπόληδων δημιουργεί προβλήματα και ο Πασάς είναι πολύ θυμωμένος. Και πάλι μόνο ο Καραγκιόζης μπορεί ναι βοηθήσει, με το γέλιο βέβαια!
 
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου | Ο Καραγκιόζης στο δικαστήριο με τον Χάρη Μπιλλίνη
 
Ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης βρίσκεται μπλεγμένος και οδηγείται στο δικαστήριο. Πρέπει όμως να βρει και κάποιο κατάλληλο δικηγόρο. Ποιός θα είναι άραγε;
 
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου | Τα Χριστούγεννα στη γειτονιά 

Δύσκολες και φέτος οι γιορτές στο σπίτι του φτωχού Καραγκιόζη, αφού λείπουν και τα απαραίτητα. Με αισιοδοξία και γέλιο λύνονται όμως όλα τα προβλήματα.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου | Πού πήγε ο Άη-Βασίλης;

Όλοι αναρωτιούνται άν και πότε θα έρθουν και τούτα τα Χριστούγεννα τα πολυπόθητα δώρα. Την απάντηση θα την βρει μόνο ο αγαπημένος σε μικρούς και μεγάλους Καραγκιόζης

 
Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ