Υποστήριξη πελατών: info@e-agyra.gr +30210 2693800-4
Greek English

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Θέατρο για παιδιά

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ

Πρωτοδιάβασες τα παραμύθια μας...

Μεγάλωσες αγαπώντας την κλασική λογοτεχνία μας...

Σε ταξίδεψε η ελληνική και ξένη πεζογραφία μας...

Και τώρα τα παιδιά σου κρατούν στα χέρια τους την συνέχειά μας!

Σ' ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου!

sideblock

FACEBOOK BOX

sideblock

 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Πολυχώρος ΑΓΚΥΡΑ, σας προσκαλεί, να κάνετε ξεχωριστά τα Σάββατα των παιδιών σας, μέσα από τις Παιδικές Παραστάσεις Καραγκιόζη και όχι μόνο!

 

Ταξιδέψτε και διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά σας, μέσα από τις ιστορίες του Άθω Δανέλλη.
 Δώστε στα Σάββατα σας διαφορετικό χρώμα.

Ένα στέκι στο κέντρο της Aθήνας, ο Πολυχώρος Άγκυρα, περιμένει να σας ξεναγήσει. 

Από τις 15 Οκτωβρίου 2016 και κάθε Σάββατο: 12:30 - 13:30 

Μετά την παράσταση οι μικροί – αλλά και οι μεγάλοι! – φίλοι του Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν πολλά από τα μυστικά της μαγικής τέχνης του θεάτρου σκιών.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 5 € 

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  210-38 37 667(εσωτ 1) ώρες 9:30-15:00. 
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

Πρόγραμμα 2017

Σάββατο 14 Ιανουαρίου | Προξενιό για κλάματα / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Χατζηαβάτης προτείνει στον κύριο Τσιτσιμπρίκο να προσλάβει τον Καραγκιόζη για να βοηθα τις δυο κόρες του, την Ελενίτσα και την Κικίτσα στις δουλειές του σπιτιού. Την ίδια μέρα όμως καταφθάνουν και οι αρραβωνιαστικοί των κοριτσιών και στο σπίτι θα γίνει μεγάλη αναστάτωση με πολλά κωμικά επεισόδια.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου | Ο γείτονας της συμφοράς / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Αλκιβιάδης, φίλος του Χατζηαβάτη βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ζητά τη βοήθειά του. Την κατάσταση θα σώσει βέβαια ο τετραπέρατος Καραγκιόζης, που θα βρεθεί όμως ο ίδιος μπλεγμένος σε μια απίθανη ιστορία με πολύ, μα πολύ γέλιο!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου | Οι δύο Λόρδοι / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Καραγκιόζης προσλαμβάνεται στο κοσμηματοπωλείο του κυρίου Καβουράκια μετά από μεσολάβηση του Χατζηαβάτη. Το νέο αφεντικό όμως είναι πολύ ιδιότροπο και τον ταλαιπωρεί. Τη λύση θα δώσουν οι συγγενείς από το Λονδίνο!

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου | Το θαυματουργό ιατρείο / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Καραγκιόζης ανακαλύπτει το μεγάλο του ταλέντο στην ιατρική και αποφασίζει, πάντα με τη συνεργασία του αχώριστου φίλου του Χατζηαβάτη να ανοίξει θεραπευτική κλινική!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου | Ο Καραγκιόζης Γραμματικός / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Μια Κλασσική κωμωδία στο ρεπερτόριο του Ελληνικού θεάτρου σκιών. Ο Καραγκιόζης, μετά από συνέντευξη στον Πασά, αναλαμβάνει τη θέση του γραμματέα στο εξωτερικό γραφείο του σεραγίου.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου | Τα ογδόντα δύο εντάλματα του Καραγκιόζη / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Καραγκιόζης καταζητείται για διάφορα μικροπαραπτώματα και σκανταλιές. Με την βοήθεια του Χατζηαβάτη οργανώνει ένα σχέδιο για να γλυτώσει. Ένα από τα κωμικότερα έργα του Θεάτρου Σκιών.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου | Η Θεία από την Αίγυπτο / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

O πεθερός του Κάρολου έρχεται από το χωριό για να γνωρίσει την οικογένειά του. Όμως, η μοναδική συγγενής του γαμπρού τον έχει αποκληρώσει. Ο Χατζηαβάτης ζητά τη βοήθεια του Καραγκιόζη. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι αναπάντεχες και γεμάτες γέλιο.

Σάββατο 4 Μαρτίου | Καραγκιόζης ο ανίκητος / Θέατρο σκιών - Τάσος Γεωργίου

Καλεσμένος του Αθηναϊκού Θιάσου Σκιών ο γνωστός και αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Γεωργίου θα παρουσιάσει την ξεκαρδιστική κωμωδία Καραγκιόζης ο ανίκητος.

Σάββατο  11 Μαρτίου | Ο Καραγκιόζης Προφήτης / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει το όνομα του συγχωρεμένου πατέρα του, ο Πασάς καλεί τους παλαιούς εργαζόμενους στο σεράι, να έλθουν για να εξοφληθούν. Ο Καραγκιόζης δεν χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει μερίδιο, παρέα με τον φίλο του Σιορ-Διονύσιο. Η απόφασή του όμως έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Σάββατο 18 Μαρτίου | Ο Καραγκιόζης και ο γαμπρός απ’ το παράθυρο / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Με σύσταση του Χατζηαβάτη, τη θέση του υπηρέτη στο σπίτι του Γερο-Δημητράκη αναλαμβάνει ο Καραγκιόζης, κάνοντας παράλληλα και τον σωματοφύλακα  της κόρης του αφεντικού. Αξέχαστες κωμικές σκηνές με άρωμα παλιάς γειτονιάς.

Σάββατο 1 Απριλίου | Ο Καραγκιόζης Αρχιψεύτης / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Βεζύρης αποφασίζει να αναζητήσει τον εξυπνότερο και πιο ικανό άνθρωπο στη χώρα για να τον διορίσει αρχισύμβουλό του. Και ποιός άλλος θα μπορούσε να είναι καλύτερος από τον Καραγκιόζη; Ο αγαπημένος λαϊκός ήρωας ξεκινά και τα γέλια έρχονται ασυγκράτητα!

Σάββατο 8 Απριλίου | Ο Καραγκιόζης Φούρναρης / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο παραδοσιακός φούρνος της γειτονιάς έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό, με διαταγή του Πασά. Ψάχνοντας τρόπο για να βγάλουν μεροκάματο, ο Καραγκιόζης και ο Χατζηαβάτης αποφασίζουν να ζητήσουν άδεια για να τον ξαναλειτουργήσουν. Ο Καραγκιόζης γίνεται φούρναρης, οι γνωστοί φίλοι της καραγκιοζοπαρέας καταφθάνουν για να τον ενισχύσουν.

Σάββατο 22 Απριλίου | Γιατρός με το ζόρι / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Καραγκιόζης, μετά από ένα γερό καυγά με τον αχώριστο φίλο του Χατζηαβάτη βρίσκεται, χωρίς να θέλει, να παριστάνει τον γιατρό. Η αποστολή του είναι να θεραπεύσει την κόρη του Βεζύρη, που πάσχει από μια περίεργη αρρώστια η οποία έχει φέρει σε αδιέξοδο τους λαμπρότερους επιστήμονες. Ο Καραγκιόζης όμως, με τη βοήθεια του ίδιου του Χατζηαβάτη, είναι τελικά ο εξυπνότερος και πιο αποτελεσματικός από όλους τους γιατρούς.

Σάββατο 29 Απριλίου | Η επιχείρηση της συμφοράς! / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Οι δύο αχώριστοι φίλοι, ο Καραγκιόζης και ο Χατζηαβάτης, σκέπτονται να ξεκινήσουν επιτέλους μια σοβαρή επιχείρηση που θα τους βγάλει από τις δυσκολίες και τη φτώχεια. Οι μπελάδες όμως που τους περιμένουν θα τους κάνουν να μετανιώσουν.Πρόγραμμα φθινοπώρου 2016 

Σάββατο 15 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης Υπηρέτης / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Χατζηαβάτης συστήνει τον Καραγκιόζη στον κύριο Κοκοβιό που ψάχνει υπηρέτη. Μια κωμωδία με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ήρωες της καραγκιοζοπαρέας.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης Φούρναρης / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο κυρ-Μανώλης ο φούρναρης παίρνει σύνταξη και η γειτονιά θα μείνει χωρίς ψωμί. Ο Καραγκιόζης συνεταιρίζεται με τον Χατζηαβάτη και ο φούρνος καπνίζει και πάλι γεμίζοντας τον αέρα μυρωδιές και γέλιο!

Σάββατο 29 Οκτωβρίου | Η Συμμορία της κολοκύθας Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Καραγκιόζης δουλεύει σαν νυχτοφύλακας στο εργοστάσιο σοκολάτας. Δεν περιμένει όμως οτι η συμμορία της κολοκύθας εχει βάλει στόχο να κάνει ζημιά, οπότε αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου | Η τιμωρία του τσιγγούνη Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο σπαγγοραμένος γερο-Καβουράκης, με τις ιδιοτροπίες του βασανίζει την κόρη του και τον ψυχογιό του τον Καραγκιόζη. Οι δυο τους αποφασίζουν να του δώσουν ενα μάθημα! Μπαίνουν όμως σε μεγάλους μπελάδες.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου  | Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα αινίγματα της Βεζυροπούλας Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Η κόρη του Βεζύρη, έχοντας προσβληθεί από τα κουτσομπολιά και τα σχόλια κάποιων επίδοξων γαμπρών, οργανώνει ένα διαγωνισμό για τον εξυπνότερο άνθρωπο. Ο Καραγκιόζης βέβαια, θα φέρει τα πάνω κάτω!

Σάββατο 19 Νοεμβρίου | Το Παράξενο σπίτι Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Καραγκιόζης προσλαμβάνεται ως υπηρέτης στον πύργο του λόρδου Σμιθ. Εκεί συμβαίνουν πολλά παράξενα που θα δημιουργήσουν περιπέτειες και πολύ γέλιο.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου |  Ο Καραγκιόζης Πρωθυπουργός Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Καραγκιόζης αφήνει την ησυχία της παράγκας του για να αναλάβει τη θέση του πρωθυπουργού. Δεν μπορεί όμως να τα βγάλει πέρα χωρίς τους αγαπημένους του φίλους. Ο Χατζηαβάτης τους μαζεύει και ο καθένας αναλαμβάνει τη θέση του. Τα αποτελέσματα της καραγκιοζοκυβέρνησης θα φέρουν γέλια και μόνο γέλια!

Πρόγραμμα χειμώνα 2016 - 2017

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου | Του κόσμου οι ιστορίες / Σπύρος Ηλιάδης

Ο Σπύρος Ηλιάδης αφηγείται μύθους, ιστορίες και παραμύθια από την Ελλάδα αλλά και τοπικές παραδόσεις απ' όλο τον κόσμο. Τα παιδιά ανακαλύπτουν αρχέγονους πολιτισμούς ενώ μεταξύ των αφηγήσεων ακούγονται ζωντανά τραγούδια και ήχοι πνευστών και κρουστών μουσικών παραδοσιακών οργάνων που παίζει ο ίδιος, από τον τόπο καταγωγής κάθε ιστορίας. Τα παιδιά στο τέλος θα τραγουδήσουν μαζί του ένα τραγούδι έκπληξη! 

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου | Της τύχης τα γραμμένα / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι δύο αχώριστοι φίλοι, ο Καραγκιόζης και ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνουν τις επισκευές και τον καθαρισμό στο παλαιό σαράι. Όμως, ένα παιχνίδι της τύχης θα δημιουργήσει προβλήματα και θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Καραγκιόζη, τους φίλους και την οικογένειά του. Μια λαογραφική κωμωδία με πολλά απρόοπτα και ακόμη περισσότερα γέλια.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου | Τα Χριστούγεννα των κολλητηριών / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Τα Κολητήρια ειναι στεναχωρημένα, αφού η φτώχεια δεν τους επιτρέπει να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.
Ο Καραγκιόζης όμως, με τον Χατζηαβάτη και την βοήθεια της γνωστής καραγκιοζοπαρέας, ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου | Χριστούγεννα στη γειτονιά / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη

Ο Κύριος Ξηροτύρης ζητά βοήθεια απο τον Χατζηαβάτη για να οργανώσει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο γλέντι. Ο Χατζηαβάτης βέβαια αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Καραγκιόζη. Οι δυο αχώριστοι φίλοι καλούν και τη γνωστή καραγκιοζοπαρέα και η γιορτή ξεκινά. Πώς θα τα καταφέρει ο Καραγκιόζης ανάμεσα σε τόσες λαχταριστές λιχουδιές, μεζέδες και γλυκά χωρίς να γίνουν όλα άνω-κάτω.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου | Ο Πονηρός καλικάντζαρος / Θέατρο σκιών Άθω Δανέλλη 

Όπως κάθε χρόνο οι καλικάντζαροι έχουν ανέβει στη γη και με τις σκανταλιές και τις πονηριές τους αναστατώνουν τα νοικοκυριά στις γειτονιές. Ένας καλικαντζαράκος όμως, πιο παιχνιδιάρης και πιο σκανταλιάρης από τους άλλους έχει βάλει σε μπελάδες όλη την καραγκιοζογειτονιά. Ο Καραγκιόζης, η Αγλαΐα και τα κολλητήρια αποφασίζουν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους!

 

Copyright 2014-2016 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ